Returer & Reklamationer

Byte & returer

Du som kund står för returfrakten och vi rekommenderar att du skickar din retur via posten då det är du som står för risken vid leveransen tillbaka till butik. Vid ett eventuellt byte är det viktigt att du meddelar oss via mail info@havenhalmstad.se vad du önskar byta till, storlek m.m. så att vi kan lägga undan varan till dig.

Hos oss har du bytesrätt samt öppet köp inom 14 dagar efter att du fått din vara/varor.

Efter mottagandet av din retur granskar vi produkten samt återbetalar/krediterar ditt kort/faktura. Du får ett mail att vi mottagit din retur samt återbetalat/krediterat ditt kort/faktura. Vi hanterar returer löpande. Hanteringstiden är normalt 3-7 arbetsdagar. Vid hög belastning kan det ta någon dag extra. Observera att Havenbynordicsafari.se.se har enligt lag 30 dagar på sig att fullfölja en återbetalning vid retur/reklamation.

 


RETURADRESS

Clothes, Living, Event AB

Storgatan 19

302 43 Halmstad

 

Reklamationer

När du mottagit din vara är det viktigt att du omgående inspekterar denna. Vid skadad paketering reklameras detta direkt på plats hos utlämningsstället. Vi ställer höga krav på kvalitet av våra leverantörer och garanterar att de varor du beställt av oss levereras felfria. Skulle du trots detta motta en defekt eller fellevererad vara ber vi dig att kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Beskriv felets art och bifoga gärna ett bildunderlag om du har möjlighet. Ofta kontaktas leverantören direkt för ett utlåtande.

Vid godkänd reklamation återbetalas ev frakt inom 30 dagar.

Reklamationen skall göras inom skälig tid.

En reklamation ersätts alltid i första hand av en ny vara, finns ingen ny vara att byta till erbjuds lagning av professionell yrkesperson (skräddare, skomakare alt leverantören själv) alternativt kompensation enligt överenskommelse med kunden. Kan inte dessa alternativ erbjudas tillämpar vi en full retur. Vid kompensation för en reklamation avsäger sig kunden rätten att reklamera varan framöver.

Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen och vid en eventuell tvist följer Haven by Nordic Safari Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.