Leverans

Leverans - Sverige

Inom Sverige skickar vi alla våra paket Posten AB. Vår ambition är att leverera din vara inom 3-5 arbetsdagar, med reservation för förseningar. 

havenbynordicsafari.se tar en fraktkostnad på 69kr inom sverige. Vi samarbetar med Posten AB. Ditt paket kommer för uthämtning till närmaste postombud. Mer om detta kan du läsa på www.posten.se.

Alla försändelser med Posten AB sms-aviseras, var därför noggrann med att ange rätt mobilnummer. För att hämta ut ditt paket behöver du kollinummer/sändnings-ID samt legitimation. Du kan alltid följa din försändelse genom länken "Spåra min försändelse" som du får i din orderbekräftelse samt hittar under ”Mina sidor” alternativt på Postens hemsida www.posten.se. Alla paket ligger kvar på utlämningsställena i 14 dagar innan de returneras till oss, läs mer om detta under Outlösta paket.

 

Outlösta paket

Outlösta paket omfattas ej av ångerätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på för närvarande 299 kr. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

 

Hämta ditt paket i butik

Om du bor i närheten av Halmstad så kan du välja att hämta ut ditt paket kostnadsfritt i vår befintliga butik på Storgatan 19. Detta kan du göra så fort du har fått en bekräftelse på att din order finns på plats i vårt lager. 

Såhär går du tillväga:

  1. Gå till kassan
  2. Tryck på "visa fraktkostnad"
  3. Fyll i uppgifterna i fälten som visas
  4. Tryck sedan på "beräkna"
  5. Välj sedan "hämta i butiken" och tryck på "beräkna frakt"
  6. Klart!

 

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars öppet köp i enlighet med Konsumentköplagen, mer om detta kan du läsa på konsumentverket. Detta förutsätter att varan returneras i originalskick, det vill säga oanvänd och med samtliga etiketter och eventuell förpackning bibehållen. Naturligtvis har du rätt att prova varan. På grund av hygieniska skäl omfattas ej underkläder, badkläder, örhängen och skönhetsprodukter av ångerrätten. Observera att skor skall returneras i den ursprungliga skokartongen. Klistra inte postetiketten direkt på skokartongen, använd skyddande ytteremballage. En extra avgift kommer att tas ut om skorna returneras i en skadad skokartong eller utan den ursprungliga skokartongen.

 

Byte & returer

Du som kund står för returfrakten och vi rekommenderar att du skickar din retur via posten då det är du som står för risken vid leveransen tillbaka till butik. Vid ett eventuellt byte är det viktigt att du meddelar oss via mail butik@havenhalmstad.se vad du önskar byta till, storlek m.m. så att vi kan lägga undan varan till dig.

Efter mottagandet av din retur granskar vi produkten samt återbetalar/krediterar ditt kort/faktura. Du får ett mail att vi mottagit din retur samt återbetalat/krediterat ditt kort/faktura. Vi hanterar returer löpande. Hanteringstiden är normalt 3-7 arbetsdagar. Vid hög belastning kan det ta någon dag extra. Observera att Havenbynordicsafari.se.se har enligt lag 30 dagar på sig att fullfölja en återbetalning vid retur/reklamation.

 


RETURADRESS

Haven by Nordic Safari

Storgatan 19

30243 Halmstad

 

mail: info@havenhalmstad.se

tel: 035-129770