THE STORY

The Story

Allting började 1993 när vi slog upp portarna till Nordic Safari på Eurostop. Då sålde vi inte alls samma märken som vi gör i butikerna idag. Några år senare öppnade vi ”lilla Nordic Safari” på storgatan 19 & dessa två butikerna har utvecklats efter hand som trender & modebilden har förändrats till det dem är idag. Den 7 februari 2014 fick vi så chansen att öppna dörr i dörr på storgatan 19, Haven by nordic safari. En stor härlig butik som badar i ljus, vårat flaggskepp med nytt namn men som ändå anknyter till de två andra butikerna i familjen. Haven betyder frihamn, tillflyktsort eller som vi har valt att tolka det, ditt/mitt smultronställe & det är så vi vill beskriva vår senaste butik & med den så också vår webbshopp. Ett härligt place där du kan trivas och finna de lilla extra.

Nordic Safari & Haven by nordic safari är ett privat ägt familje företag & personalen hos oss är noga utvalda för att ni som kunder ska få bra service, ett fantastiskt bemötande & en trevlig upplevelse. 

Så även här på havenbynordicsafari.se vill vi att ni ska kunna få den hjälp & service ni behöver, så tveka inte att kontakta oss via mail, socialamedier eller telefon. Våran webbshop ska vara & är en förlängd arm av våra butiker för att våra långväga kunder ska kunna få shoppa i våra härliga butiker även då ni inte är på besök i Halmstad eller för våra stamkunder, så ni kan shoppa i hemmets mysig vrå över en kopp kaffe.   

Enjoy & Välkomna!